Facebook Twitter Google+ RSS
30 de març 2014

diumenge, de març 30, 2014
El divendres 28 ens trobavem amb els tercers entrenaments lliures del GP de Malaisia de F1.
Les prediccions van estar encertades quan es deia que seria un cap de setmana amb plujes i temps variant. Només començar el cap de setmana ens vam trobar amb força humitat i el cel molt nuvolat.


El dia va ser per a Mercedes, referint-nos a Nico Rosberg que quedava primer (1'39''008) i Lewis Hamilton quedava segon (1'39''240).
La superioritat de Mercedes va quedar patent, pero un F14-T va poder seguir-los a la cua. Ens referim a Kimi Raikkonen (Ferrari) amb una diferencia d'un segon. Seguit per Vettel (Red-Bull), Hulkenberg (Force India) i Ricciardo (Red-Bull).
En setena posició quedava Alonso, vuitena Massa, novena Bottas i deuena S. Perez (amb dos segons sobre Rosberg).

Classificació Dissabte 29

La gran sorpresa ha sigut la pluja, que encara que ens ho esperavem, ha caigut en gran quantitats, cosa que ha fet enderir la Q1 fins 1 hora.
Els pilots han hagut de treure les seves millors tècniques per tal de conseguir mantenir-se a la pista i que anessin a parar a l'herba.

Q1
Quan s'ha decidit a obrir la Q1, tots els equips han decidit a treure tots els vehicles abans que la metereologia empitjores.
No passaven a la Q2: Marcus Ericsson (Caterham), Max Chilton (Marussia), Kamui Kobayashi (Caterham), Jules Bianchi (Caterham), Adrian Sutil (Sauber) y Pastor maldonado (Lotus).
Com a caps de pista es situaven els Mercedes, amb Rosberg i Hamilton respectivament.

Q2
Els monoplaces portaven pneumàtics de gomes extremes, i s'havia començat la sessió amb més cautela. Però això no va impedir que F. Alonso i Kvyat es toquessin, i que el morro i les suspensions del F14-T quedessin en estat greu. El qual propiciava una bandera vermella. Durant la qual, als boxes de Ferrari, s'arreglava l'eix davanter de l'Asturià.
Es treu la bandera i altre cop un Mercedes va en cap (Hamilton).
Al final de la Q2 queden fora: Romain Grosjean (Lotus), Valtteri Bottas (Williams), Sergio Pérez (Sahara Force India), Felipe Massa (Williams), Esteban Gutiérrez (Sauber) y Daniil Kvyat (Toro Rosso).

Q3
Quedaven 10 pilots en pista. Tots amb pneumàtics d'extrema pluja, menys McLaren que treia els seus cotxes amb rodes mixtes.
El resultat total de la cursa va ser:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada