Facebook Twitter Google+ RSS
18 d’abr. 2014

divendres, d’abril 18, 2014
Com a prèvia, trobem que les marques Land Rover i Subaru ens presenten dos nous automòbils.

Del 18 al 27 d'Abril gaudirem del Saló de l'automòbil de Nova York, la qual serà la 114a edició. El 18 i 19 per a premsa, la resta per públic en general.

El Land Rover Discovery Vision Concept, un cotxe marcat per l'esperit tecnològic i amb grans innovacions dins seu, com la realitat augmentada en les llunes i funcions gestuals, làser i càmeres per controlar el contorn del terreny pel qual ens movem o la profunditat de gual d'un riu.


A més, ens trobem amb l'increïble sistema, presentat fa poc temps, el "capó invisible", i ens expliquem. Ens podrà fer veure el que tenim sota del nostre capó, sent nosaltres dins del cotxe i tenim el capó davant nostre, increïble i estrany, oi? Deixem un vídeo on es veu perfectament. A més presenta la funció de autopilotatge, o servopilotatge, ja que ho fa a poca velocitat o quan s'ha de maniobrar.

Aquest es trova en fase de proves:

Per la part del disseny hem de dir que el cotxe està marcat pels gustos tecnològics ja que trobem la gran majoria de comandaments tàctils, i de portes cap enfora aquest presenta una línia molt menys sinuosa i és molt més lleugera i simple, tot i sempre conservar la visió del Discovery.


I parlant de portes, citem que les portes s'obren per tal d'entrar-hi millor, ja que no hi ha barra central. A més, els seients es poden regular i girar.


Per altre banda, Subaru només ha proporcionat una imatge d'un aleró, el qual pensem que o pot ser un nou cotxe per part de la marca, un esportiu, o una versió del nou Subaru WRX STI. Al llarg d'aquest saló coneixerem a la nova joguina de la marca 4x4.

L'aleró com a pista

El nou Subaru WRX STI
Al llarg dels dies coneixerem més sobre nous automòbils i de diferents marques a Nova York.
Següent
Aquest és l'artícle més recent.
Entrada més antiga

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada