Facebook Twitter Google+ RSS
27 de març 2014

dijous, de març 27, 2014
Encara que tard, la notícia de la primera carrera de Fórmula 1 del 2014 es publica a Pistó.
El Diumenge passat es va viure una carrera, que tot apuntava a que seria diferent a les de la temporada pasada a causa de les noves lleis i canvis en el reglament. Però ningú esperava el que va passar.
F1 GP de Melbourne


Els semàfors apaguen les llums vermelles i la carrera comença.

Només començar el Safety Car ja va fer acte de presència, ja que Valtteri Bottas perd un pneumàtic i una llanta. Les 10 voltes següents van ser d'infart ja que alguns altres corredors també van abandonar, però els més ressenyables van ser Hamilton (amb un Mercedes) i el tetracampió Sebastian Vettel (amb un Red-Bull), el quals van haver d'abandonar a causa de problemes amb el motor.

S. Vettel i L. Hamilton respectivament
Així que la classificació dels 10 primers va ser:

Posició
Conductor
Escuderia
Punts
1
Nico Rosberg
Mercedes
25
2
Magnussen
McLaren-Mercedes
18
3
Button
McLaren-Mercedes
15
4
Alonso
Ferrari
12
5
Bottas
Williams-Mercedes
10
6
Hulkenberg
Force India-Mercedes
8
7
Räikkönen
Ferrari
6
8
Vergne
STR-Renault
4
9
Kvyat
STR-Renault
2
10
Sergio Perez
Force India-Mercedes
1

Les grans sorpreses van ser Magnussen i Kvyat, que sent novells en aquest tipus de carreres, o sigui de F1, van fer unes molt bones places, sobretot Magnussen amb el seu McLaren, que va acabar per davant del seu company (Jenson Button).

A part hem de mencionar que a la classificació inicial, la segona plaça pertanyia a Daniel Ricciardo, però unes hores després de la carrera va ser desqualificat a causa de sobrepassar el límit de combustible, que hem de recordar que en aquesta temporada era més baix que a l'anterior. Per això miràvem a ven a prop la resistència dels automòbils.

D. Ricciardo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada