Facebook Twitter Google+ RSS
2 de febr. 2014

diumenge, de febrer 02, 2014
Opel, la companyia alemanya amb seu a Rüsselsheim, exposarà al Saló de l'automòbil de Ginebra el seu Super-deportiu, l'Astra OPC Extreme.

L'únic fotograma del qual disposem de l'Astra OPC Extreme
Desprès de quasi 12 anys des de l'últim model concept de la marca, el Astra OPC X-treme, Opel segueix l'estela deixada per aquest i el renova amb l'Opel Astra OPC.

Astra OPC X-treme
 I és que aquest es munta sobre la base de l'Astra OPC Cup del Campionat Nürburgring de Resistència (VLN).

Opel Astra OPC Cup
Si parlem de la composició del vehicle hem de parlar de l'aspecte, que és molt vistós i molt agressiu, amb faldons, línia estètica més retocada amb alerons i embellidors. Tot el cotxe és de fibra de carboni, lo que li dona una empenta a més a la velocitat no pesant així tant.
Les rodes s'han augmentat d'amplada, tot i així segueix estan homologat per conduir-ho pel carrer.

A més de l'exterior també ha estat remodelat per gaudir d'una seguretat pròpia de circuits d'alta velocitat, com poden ser baquets de competició i 6 arnesos.

El model Astra OPC
Lo sorprenen d'aquest model és que ha estat preparat per a pistes d'alta competició, com la de Nürburgring, però també està preparat per a carreteres obertes, o parlant clar, les carreteres convencionals. Així que ens podríem trobar un OPC Extreme a la cantonada de casa en un temps.

Podem dir que Opel fa honor al seu logotip quan diu: Wir Leben Autos (Nosaltres vivim els cotxes).



Categories:

1 comentaris: