Facebook Twitter Google+ RSS
2 de febr. 2014

diumenge, de febrer 02, 2014
Aquest any, i com va és típic a la marca japonesa, ens presenta un nou model del seu crossover, nom que es va quasi formar a partir del primer SUV.
Ens referim al nou Qasqhai 2014, el nou crossover carregat amb múltiples i noves característiques des del vell model.

Frontal del nou Qasqhai 2014

Aspecte modernitzat


Des de l'aspecte exterior ens crida l'atenció el remodelat canvi de carrosseria al que ha estat afectat, no queda quasi res del vell aspecte del primer Crossover que va sortir al mercat al voltants del 2006, ni tan sols del model anterior.
Qasqhai model 2012
Sobretot el que més sorprèn són els fars, tant els frontals com els posteriors.
Si ens referim a l'aspecte frontal, cal destacar els fars i la forma de la muntura inferior, on està redissenyada d'acord amb els nous SUV més desenvolupats i que més s'han modernitzat, com és el cas del Ford Kuga 2013.
Baixos incrementats
Pel disseny inferior és inevitable fixar-nos amb l'altura dels baixos, que han estat ascendits considerablement i que fa un aspecte molt més robust i dinàmic, com l'anterior model nombrat, amb els tubs d'escapament molt més marcats i desmesurats.


Equipament tecnològic


Com va venint avisant al darrer model, Nissan opta per la tecnologia més eficient i actual, la qual moltes vegades s'associa amb la companyia de Palo Alto, Google (amb el NissanConnect referit a Smartphones) i per altre banda també amb l'aspecte tecnològic directa, i ens referim als diferents sistemes per la protecció i facilitat del conductor.

NissanConnect amb tecnologia de Google
Concretament ens referim als packs de l'Escut de protecció intel·ligent que inclouen: sistema anti-col·lisió frontal, detector de fatiga, identificador de senyals de trànsit, alerta de canvi de carril involuntari, control de l'angle mort, detector de moviment, assistent de llum de carretera i el Nissan xassís control.
A part de Control Dinàmic del Vehicle el qual ell mateix corregeix els defectes que efectua el cotxe en segons quins casos al conduir.

Part posterior del Ford Kuga 2013

Especificacions 


Podrem optar per un motor de turbo benzina 1.2 DIG-T a 115CV (a l'estiu s'afegirà el motor d'1.6 amb 150CV). El següent motor pel qual podrem obtar serà motor diesel 1.5dCi de 110CV a un límit de 130CV a 1.6 dCi.

El preu serà a partir de 18.200€

Podrem gaudir de la presentació del nou Qasqhai a Madrid durant aquest dies.

Font | Nissan
Categories:
Entrada més recent
Anterior
Aquest és l'últim artícle.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada