Facebook Twitter Google+ RSS
22 de febr. 2014

dissabte, de febrer 22, 2014
Com ja es venia filtrant, Citröen ens ha desvetllat les característiques, i ens ha brindat fotografies del nou concept car de la marca.

Vista posterior del Citroën C4 Cactus
El seu disseny és molt semblant al de un SUV, encara que un pel diferent, ja que com veiem a les fotos, no és un model d'estètica convencional, tal que és fet amb materials de no tan alta qualificació, sinó amb materials més simples.

Els motors del que disposarà serà:

  • Dièsel:
    - 92CV e-HDI amb canvi manual de l'embragatge
    - 100CV BlueHDI canvi d'embrajatge manual amb 6 velocitats, amb 3,1 l/100km (3,1 litres als 100 km). El més baix de tota la gama.

  • Benzina:
    - 82CV motor atmosfèric i amb 1,2 litres de cilindrada, amb 2 versions del mateix (primera amb 1.2 e-VTi amb 4,2/100 km i el segon és 1,2 VTi amb sistema Stop&Start i canvi ETG 6.
Aquest model és més petit que el Citroën C4, amb mesures de 4,16 x 1,73 x 1,48 (m). 17cm més curt i 6cm més estret.

Vista davantera del C4 Cactus
La important zona de color, es l'interior, on trobem un quadre de comandaments amb tot el que trobariem al Citroën C4, però a més ve de sèrie, la qual cosa vol dir que podrem tenir GPS, Bluetooth, ajudes de conducció...
Però a més a més, la secció on destaca és l'exterior, on podrem optar per 10 colors diferents, on el "para-xocs" que es troba als laterals del cotxe, també canvia de color. Realment aquestes proteccions estan plenes d'aire i es diuen "airbumps". Serveixen principalment per evitar xocs o rascades a la xapa. Es substitueixen fàcilment, intercalant colors si es vol.

Els protectors "airbumps"
La mida de les llantes és de 15", 16" i 17", sent les dues últimes d'aliatge d'alumini.

Parlant de curiositats, l'airbag del passatge, en comptes de sortir del volant, en el cas del conductor, o de davant o dels laterals, si parlem de la resta de passatgers, surten de d'alt, on omplen molt més, per una protecció major.

Panell interior, amb pantalla de 7"

Tota la producció es farà al districte madrileny de Villaverde. Es posarà a la venda a finals de Juny de 2014.

C4 Cactus versió Adventure
Font | Citroën
Categories:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada